Vacature: Productiemedewerker

Kwaliteit en service stralen we uit en laten we terugkomen in onze producten en dienstverlening. Ontzorgen van onze klanten is de denkwijze die wij volgen.

Met REMADE in HOLLAND geven we invulling aan de nieuwe circulaire economie. De trend die ontstaat om geen producten meer te verkopen maar de functionaliteit van die producten, speelt in op de kansen voor producthergebruik en dus remanufacturing. Als de producten in handen blijven van de leveranciers zullen zij geen “consumptie”producten maken maar duurzamere producten waardoor het hergebruik enorm zal toenemen en daarmee ook remanufacturing. Los daarvan zal, met een aantrekkende economie, de vraag naar grondstoffen gaan stijgen en dus ook het belang van remanufacturing.

Wat ga je doen?
Jouw taak is om elektrotechnische componenten van onze klanten een tweede leven te geven, zodat deze langer mee gaan en niet op de afvalberg terechtkomen.
De werkzaamheden die hier bij horen bestaan uit: demontage, reiniging, montage, testen en inpakken.
De werkzaamheden worden veelal staand verricht.

Wat breng je mee?
Je hebt affiniteit met techniek.
Een (V)MBO opleiding in een technische richting is een pré.
Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig te kunnen werken.
Je denkt probleemoplossend, iets dat geregeld van pas komt in jouw werk.
Je beheerst de Nederlands taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij?
Een prettige werksfeer
Een marktconform salaris volgens CAO Metaal & Techniek
25 vakantiedagen + 8 ADV dagen
Verkorte werkdag op vrijdag
Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract
Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast na het lezen? Wacht dan niet en stuur meteen je sollicitatiebrief en cv naar ons! Dit mag je sturen naar info@remadeinholland.nl  ter attentie van Eduard Lebbink. Wil je eerst telefonisch contact? Dat kan met Nicole Slaats (personeelszaken) op telefoonnummer 077-204 6990.