Remanufacturing bedrijf

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

RE MADE in Holland heeft zich als remanufacturing bedrijf gespecialiseerd in elektromechanische aandrijvingen. Door ons innovatieve concept zijn wij in staat om grote kostenbesparingen voor uw bedrijf te realiseren.

 

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op!Bel ons voor meer informatie

Remanufacturing bedrijf RE MADE in HOLLAND

Als remanufacturing bedrijf proberen wij namelijk zoveel mogelijk de oorspronkelijke onderdelen in stand te houden, waarmee we vervolgens een nieuwe aandrijving voor u bouwen. Door onze seriematige revisie heeft u na afloop een aandrijving die beter of minstens gelijkwaardig is aan een nieuwe aandrijving, met als grote voordeel dat:

  • U aanzienlijk in de kosten bespaart.
  • De afvalberg zo verminderd wordt.
  • Waardevolle grondstoffen behouden blijven.

Onze specialisten hebben zeer veel kennis en kunde in huis en werken in een speciaal ingericht machinepark aan de meest optimale oplossingen.

Onderhoud

Een kostenbesparende oplossing

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die ons remanufacturing bedrijf biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 077 – 2046990. U kunt tevens een bericht sturen via het contactformulier of een e-mail sturen naar info@remadeinholland.nl. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die wij bieden om kosten te besparen door middel van remanufacturing.

Neem contact op met ons remanufacturing bedrijf om de mogelijkheden voor revisie door te spreken!