Remanufacturing elektronica

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Voor de remanufacturing van elektronica bent u bij RE MADE in HOLLAND op de juiste plek. Wij gebruiken oude onderdelen om nieuwe aandrijvingen te maken en zo kosten te besparen!

 

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op!Bel ons voor meer informatie

De voordelen van remanufacturing van elektronica

RE MADE in HOLLAND is een remanufacturing bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in elektromechanische aandrijvingen. Door ons innovatieve concept zijn wij in staat om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren binnen uw bedrijf. Hoe wij dit doen? Bij remanufacturing van elektronica, gebruiken we de oude onderdelen uit uw aandrijving om een nieuwe mee te bouwen. Zo hoeft u dus geen nieuwe en dure aandrijving meer te kopen. De voordelen van remanufacturing van elektronica zijn:

  • Besparing op de kosten.
  • Behoud van waardevolle grondstoffen.
  • Vermindering van de afvalberg.

Kostenbesparende en verantwoorde keuze

Door voor remanufacturing van elektronica te kiezen, maakt u dus een kostenbesparende én verantwoorde keuze. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij lichten graag toe op welke manier we uw bedrijf van dienst kunnen zijn. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 077 – 2046990 of via het contactformulier. We zijn tevens bereikbaar via het e-mailadres info@remadeinholland.nl.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de remanufacturing van elektronica!