Remanufacturingelectro

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Voor remanufacturing van electro bent u bij RE MADE in HOLLAND op de juiste plek. Na onze revisie heeft u een aandrijving die beter of gelijkwaardig is aan een nieuwe aandrijving, maar dan voor aanzienlijk minder kosten!

 

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op!Bel ons voor meer informatie

RE MADE in HOLLAND helpt u graag bij de remanufacturing van electro

RE MADE in HOLLAND heeft zich gespecialiseerd in elektromechanische aandrijvingen. Door onze seriematige revisies zijn wij in staat om grote kostenbesparingen te realiseren binnen bedrijven. Hoe wij dit doen? Door remanufacturing van electro, waarbij wij zoveel mogelijk bestaande onderdelen uit uw oude aandrijving gebruiken om een nieuwe te bouwen. Remanufacturing heeft voor u verschillende voordelen, zoals:

  • Aanzienlijke kostenbesparing.
  • Vermindering van de afvalberg.
  • Behoud van waardevolle grondstoffen.

Door voor remanufacturing van electro te kiezen, maakt u dus een kostenbesparende én verantwoorde keuze. Onze specialisten hebben veel kennis en kunde in huis en werken met passie aan slimme oplossingen in ons eigen machinepark.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over remanufacturing van electro? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 077 – 2046990 of via het contactformulier. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@remadeinholland.nl. We lichten u graag toe op welke wijze we uw bedrijf van dienst kunnen zijn.

Bel ons vandaag nog om de mogelijkheden van remanufacturing van electro door te spreken!