Visie

GEEN SCHOP MEER DE GROND IN

We kunnen het ons niet langer veroorloven om producten weg te gooien die nog zo waardevol zijn, terwijl grondstoffen opraken en de toekomst van ons en onze kinderen op het spel staat. Remade in Holland is ontstaan vanuit de drive om die tendens te doorbreken en op basis van de kennis en ervaring die we in ons zusterbedrijf, ACE Wikkeltechniek, hebben opgedaan. Toen ons steeds vaker gevraagd werd om niet alleen de aandrijvingen, maar ook andere (elektro)mechanische onderdelen seriematig te reviseren, hebben we Remade in Holland opgericht.

Wij focussen ons op het inrichten, opzetten en uitvoeren van hergebruiktrajecten van elektromotoren, pompen, vertragingskasten en aanverwante producten. Op deze manier hergebruiken we grondstoffen, behouden we langer waarde in de keten, werken we kostprijs-verlagend, realiseren we een lagere CO2-uitstoot en optimaliseren we de kwaliteit van producten. Uiteindelijk streven we naar een volledig hergebruik van grondstoffen en componenten, binnen een volledig energie-neutrale productie-omgeving.

Ons team is gedreven, collegiaal en bestaat uit  échte vakmensen. Daardoor kunnen we producten perfect en gebruiksklaar afleveren bij onze klanten, die we graag aangenaam verrassen.