[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Het hergebruik van aandrijvingen is duurzaam

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Hergebruik goede aandrijvingen en maak er een nieuw product van. Daar geloven we in bij Remade in Holland. Wij geven invulling aan de nieuwe circulaire economie. Hoe doen we dit? Door bestaande onderdelen te gebruiken voor nieuwe producten. Het belang van recycling en hergebruik stijgt, waar wij zo goed mogelijk op in spelen.

Meer informatie over het herbruiken van je eaandrijvingen?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Hergebruik aandrijvingen en kies voor het milieu

Door te kiezen voor minder energieverbruik en zuinig omgaan met materialen, kies je uiteindelijk voor een beter milieu. Door hergebruik van onderdelen voor nieuwe aandrijvingen bespaar je op materiaal, wat binnen de circulaire economie essentieel is. De hergebruikte aandrijvingen krijgen het “RE MADE in HOLLAND” logo van ons remanufacturingbedrijf. Dit staat voor:

  • Duurzaamheid
  • Goedgekeurde producten
  • Garantie

Daarnaast zijn de producten als nieuw of zelfs beter en voldoen ze aan alle gestelde originele specificaties. Door onze jarenlange ervaring met remanufacturing van elektronica zien wij snel waarom een bepaald onderdeel slijt en kunnen wij hierop inspelen, zodat de hergebruikte aandrijvingen langer meegaan.

Maak een afspraak

Welke onderdelen heb je nodig voor de reparatie van je elektromotoren? Laat het ons weten tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor. Wij vertellen je graag meer over het hergebruik van aandrijvingen. Door ons portfolio te bekijken, krijg je ook een beter beeld van onze werkzaamheden. Heb je vragen? Je bereikt ons via ons contactformulier.