Hergebruik aandrijvingen

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Hergebruik goede aandrijvingen en maak er een nieuw product van. Daar gelooft RE MADE in HOLLAND in. Wij geven invulling aan de nieuwe circulaire economie. Hoe? Door hergebruikte onderdelen te gebruiken voor nieuwe producten zoals aandrijvingen. Het belang van remanufacturing stijgt waar wij zo goed mogelijk op in spelen.

 

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op!Bel ons voor meer informatie

Hergebruik aandrijvingen en kies voor het milieu

Door te kiezen voor minder energieverbruik en zuinig omgaan met materialen kiest u uiteindelijk voor een beter milieu. Door hergebruikte producten te gebruiken voor nieuwe aandrijvingen wordt er bespaard op materiaal wat binnen de circulaire economie essentieel is. De hergebruikte aandrijvingen krijgen het RE MADE in HOLLAND logo. Dit staat voor:

Daarnaast zijn de producten als nieuw of zelfs beter en voldoen aan alle gestelde originele specificaties. Door onze jarenlange ervaring zien wij snel waarom een bepaald onderdeel slijt en kunnen wij hierop inspelen zodat de hergebruikte aandrijvingen langer meegaan.

Maak een afspraak

Naar wat voor onderdelen bent u op zoek? Laat het ons weten tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek op ons kantoor in Horst. Wij vertellen u graag meer over het tot stand komen van hergebruikte aandrijvingen. Heeft u vragen? U bereikt ons door te bellen naar 077 – 2046990.