Hergebruik elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Oude elektromotoren vormen de basis van hergebruik voor nieuwe elektromotoren. Dit worden ook wel de refurbishing van elektromotoren genoemd. RE MADE in HOLLAND is een specialist die hergebruikte elektromotoren produceert. Alle producten voldoen aan de originele specificaties en hebben dezelfde garantievoorwaarden. Het enige verschil is dat er gebruik is gemaakt van de goed functionerende onderdelen van het originele product om zo refurbishing motoren te realiseren.

 

Heeft u vragen over onze producten?

Neem contact op!Bel ons voor meer informatie

Hergebruik elektromotoren en kies voor duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Steeds meer bedrijven vinden dat een belangrijk standpunt. Daar werken wij graag aan mee. Door te kiezen voor refurbishing elektromotoren hoeft er minder gerecycled te worden waardoor er minder materialen verloren gaan. Onze kwaliteit- en milieugedachte wordt dan ook onderstreept door een geïntegreerd kwaliteits- en milieumanagementsysteem volgens ISO 9001 en ISO 14001.

Volledige ontzorging

Kwaliteit en service zijn naast duurzaamheid belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij ontzorgen u volledig en geven invulling aan de nieuwe circulaire economie. Al onze refurbishing elektromotoren worden voorzien van het RE MADE in Holland logo. Hiermee duidt u aan dat het product nieuw of geoptimaliseerd is, voldoet aan de gestelde specificaties en duurzaam vervaardigd is.

Verschillende disciplines

Binnen ons bedrijf beschikken we over diverse disciplines. Zo kunnen we een volledig nieuw product ontwerpen, maar kunnen we ook bestaande producten verbeteren. Dit wordt ook wel re-engineering genoemd. Bij het vervaardigen van nieuwe producten werken we nauw samen met ingenieursbureaus en R&D afdelingen van onze partners. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om over hergebruikte elektromotoren te praten. Interesse? Bel dan naar 077 – 2046990. Wij staan graag voor u klaar.