[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Hergebruik je elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Remade in Holland is een specialist die hergebruikte elektromotoren produceert. Alle producten voldoen aan de originele specificaties en hebben dezelfde garantievoorwaarden. Het enige verschil is dat er gebruik is gemaakt van de goed functionerende onderdelen van het originele product. Bij ons bedrijf in Horst vertellen we je graag meer over het recyclen van motoren.

Meer informatie over het herbruiken van je elektromotoren?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Hergebruik van elektromotoren is een duurzame keuze

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Steeds meer bedrijven vinden dat een belangrijk standpunt. Daar werken wij graag aan mee. Door te kiezen voor het hergebruik van elektromotoren hoeft er minder gerecycled te worden waardoor er minder materialen verloren gaan. Onze kwaliteit- en milieugedachte wordt dan ook onderstreept door een geïntegreerd kwaliteits- en milieumanagementsysteem volgens ISO 14001 en ISO 9001 voor duurzaamheid en kwaliteit respectievelijk. Met de refurbishing van elektromotoren geven we jouw elektromotoren beter dan nieuw aan je terug voor hergebruik. Is je motor echt niet meer bruikbaar? Dan kun je bij ons ook een complete elektromotor kopen.

Volledige ontzorging

Kwaliteit en service zijn naast duurzaamheid belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij ontzorgen je volledig en geven invulling aan de nieuwe circulaire economie dankzij het hergebruik van elektromotoren. Alle elektromotoren die wij reviseren worden voorzien van ons eigen logo. Hiermee duidt je aan dat het product nieuw of geoptimaliseerd is, voldoet aan de gestelde specificaties en duurzaam vervaardigd is.

Verschillende disciplines

Binnen ons remanufacturingbedrijf beschikken we over diverse disciplines. Zo kunnen we een volledig nieuw product ontwerpen, maar kunnen we ook bestaande producten verbeteren. Dat wordt ook wel re-engineering genoemd. Bij het vervaardigen van nieuwe producten werken we nauw samen met ingenieursbureaus en R&D-afdelingen van onze partners.

Informeer naar onze dienstverlening

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om je in te lichten over ons proces. Heb je interesse in het hergebruik van je elektromotoren? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen om kosten te besparen.