[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Refurbishing van elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Refurbishing van elektromotoren is duurzamer dan steeds een nieuwe kopen. Door de motor te laten maken, verleng je namelijk de levensduur van het apparaat. Daardoor gooi je minder materiaal weg en hoef je ook niet het volle bedrag van een nieuwe te betalen. Refurbished motoren hebben dus diverse voordelen. Breng je elektromotor dus naar Remade in Holland in Horst.

Meer informatie over refurbishing van elektromotoren?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Voor refurbishing van elektromotoren schakel je ons in

Door elektromotoren op te knappen via refurbishing, hergebruiken we veel materiaal. Zo creëren we minder afval en besparen we jou heel wat kosten. Ons remanufacturingbedrijf maakt een duurzame keuze dus toegankelijk voor jou als ondernemer. Als je bij ons elektromotoren laat genereren, worden ze grondig schoongemaakt en opgeknapt. Iedere motor die wij behandelen, voorzien we van ons “RE MADE in HOLLAND” logo. Dat toont onder andere aan dat er garantie op zit, dat de machine getest is en dat er verbeteringen zijn doorgevoerd. Wij hebben duurzaamheid en kwaliteit bij onze werkzaamheden hoog in het vaandel staan. Dat wordt bevestigd door onze certificaten voor ISO 14001 en ISO 9001.

Maak gebruik van onze refurbishing service

Elektromotoren kunnen dankzij refurbishing langer mee, zelfs als ze hiervoor niet operationeel waren. Wij reviseren elektromotoren met gebruikte onderdelen, zodat we zo veel mogelijk kunnen recyclen. Heb je interesse in refurbished elektronische motoren? Neem dan contact met ons op.