[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Regenereren van elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Het regenereren van elektromotoren resulteert voor jou in een eindproduct dat beter is dan nieuw. Wij voeren indien mogelijk en gewenst namelijk optimalisaties uit op basis van de omstandigheden waarin de machine dient te functioneren. Bovendien ben je met een regeneratie van Remade in Holland minder geld kwijt dan een vervanging. Maak een afspraak bij ons in Horst.

Meer informatie over seriematige reparatie voor een elektromotor?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Regenereren en optimaliseren van elektromotoren

Als je elektromotoren bij ons laat regenereren, voeren we indien mogelijk ook optimalisaties uit. Zo kunnen we het apparaat bijvoorbeeld afstellen om beter te functioneren in een vochtige ruimte of geschikt maken voor een bepaalde voedingsspanning. Je oude motor wordt dus niet alleen gemaakt, maar we kunnen de elektromotor ook reviseren. Als we aan de hand van het haalbaarheidsonderzoek concluderen dat de motor niet geschikt is voor regeneratie, kun je bij ons ook een volledige elektromotor kopen. Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Je vindt een overzicht van onze voltooide projecten in ons portfolio.

Maak gebruik van onze service

Om elektromotoren te laten regenereren, schakel je ons in. Bij ons remanufacturingbedrijf ontvang je een duurzaam en verbeterd eindproduct. Bovendien profiteer je bij al onze diensten van garantie. Bespreek de mogelijkheden voor een revisie van je elektromotoren. Maak gebruik van ons contactformulier.