Elektromotor reviseren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Als je een elektromotor door ons laat reviseren, verleng je de levensduur ervan. Bij Remade in Holland in Horst in Limburg zijn we gespecialiseerd in de revisie van elektromotoren. Je krijgt de motor gegarandeerd terug in een staat die zo goed als of beter dan nieuw is! Wij nemen zowel één motor als meerdere tegelijk onder handen.

Meer informatie over een elektromotor reviseren?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Waarom zou je een elektromotor laten reviseren?

Met het reviseren van je elektromotor bespaar je kosten, materiaal en energie. Dat is beter voor je bedrijf en beter voor het milieu. Er hoeft namelijk minder gerecycled te worden doordat je dezelfde elektromotor hergebruikt in plaats van een nieuwe aanschaft en je bespaart de kosten van een complete nieuwe motor. We hebben verschillende methoden voor de revisie van elektromotoren. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je de elektromotor opnieuw moet laten wikkelen als de wikkeling verbrand is. Wij halen de motor helemaal uit elkaar, zodat we ieder onderdeel kunnen bekijken. Bij het reviseren van de elektromotor repareren we zo veel mogelijk en vervangen we enkel de onbruikbare onderdelen. Daardoor ontvang je dankzij remanufacturing een product dat als nieuw of zelfs beter is. Bij de revisie van elektromotoren hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor revisie

Voor de revisie van elektromotoren schakel je onze experts in. Zo stel je de aanschaf van een nieuwe motor uit en creëer je minder afval. Ben je benieuwd naar de opties voor of de prijs van een revisie? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het reviseren van een elektromotor.