Elektromotor opnieuw laten wikkelen

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Een defecte elektromotor kan vaak hergebruikt worden als je die opnieuw laat wikkelen. De wikkeling kan namelijk verbranden, dus dan heb je een nieuwe nodig. Het laten wikkelen van elektromotoren is uiteraard minder duur dan een hele nieuwe motor. Bovendien is de motor die je van ons terugkrijgt even goed of zelfs beter dan nieuw, dus je ontvangt betere kwaliteit voor minder geld! Daarom kies je voor ons bedrijf in Horst.

Meer informatie over een elektromotor opnieuw laten ontwikkelen?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Wij kunnen je elektromotor of elektromotoren opnieuw wikkelen

Als je elektrische motor veel belast wordt of als er vocht bij de wikkeling komt, kan de wikkeling verbranden. Zonder de wikkeling functioneert de motor uiteraard niet, dus dan dien je de motor te vervangen. Maar een aantrekkelijkere optie is om de elektromotor opnieuw te laten wikkelen. Bij Remade in Holland zijn we gespecialiseerd in het herwikkelen van elektrische motoren. Naast dat we elektromotoren wikkelen, maken we ze ook schoon en voeren we waar mogelijk verbeteringen door. Zo ontvang je gegarandeerd een beter product dan je bij ons ingeleverd hebt. Voor reparatie van elektromotoren kun je dus het best bij ons terecht. Met onze Dekra-certitificaten voor duurzaamheid en kwaliteit ben je verzekerd van een duurzame werkwijze en een hoogwaardig eindproduct.

Verleng de levensduur van je motor

Wil je een elektromotor of meerdere elektromotoren opnieuw laten wikkelen? Bij ons bedrijf voor remanufacturing wordt de motor weer in nieuwstaat gebracht. Zo kun je dezelfde motor langer blijven gebruiken. Heb je interesse in onze diensten op het gebied van elektrische motoren? Informeer naar de mogelijkheden door contact met ons op te nemen.