[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Herwikkelen van elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Het herwikkelen van elektromotoren laat je over aan Remade in Holland, gevestigd in Horst. De wikkeling kan beschadigd raken of stukgaan bij overbelasting of contact met vocht. Als je de motoren wel wilt blijven gebruiken, laat je ze door ons herwikkelen. Wij voeren grote verbeteringen door aan het product. Bovendien testen we het altijd en profiteer je van garantie.

Meer informatie over het herwikkelen van elektomotoren?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Hoe we het herwikkelen van elektromotoren aanpakken

Als je ons benadert om motoren te laten herwikkelen, doen we eerst een haalbaarheidsonderzoek. We stellen vast of het mogelijk is om de elektromotor te herstellen, waarna we bepalen welke handelingen en materialen nodig zijn. Vervolgens doen we een voorstel van de prijs. Als je dat aanvaardt, herwikkelen we de elektromotoren. Onze service stopt echter niet bij het opnieuw wikkelen van de elektromotor. We maken de apparaten ook schoon, voeren waar mogelijk verbeteringen door en zorgen ervoor dat het product blijft voldoen aan de originele specificaties. Dit alles en meer tonen we aan met het “RE MADE in HOLLAND” logo wat we na het herwikkelen aan de motoren toekennen. Zo ben je verzekerd van hergebruikte aandrijvingen die duurzaam zijn en even goed als of zelfs beter dan nieuw functioneren.

Kies voor een duurzaam, hoogwaardig eindresultaat

Defecte elektromotoren kunnen vaak langer gebruikt worden als je ze laat herwikkelen. Bij ons profiteer je van complete service die ook nog voordelig is en het milieu zo min mogelijk belast. Kies er daarom voor om motoren te laten herwikkelen bij ons bedrijf voor remanufacturing. Om gebruik te maken van onze diensten, gebruik je ons contactformulier.