[rev_slider_vc alias=”slider15″]

Elektromotor laten herstellen

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Laat je elektromotor op een duurzame manier herstellen bij Remade in Holland in Horst. Bij ons kun je zowel een enkele als een grote hoeveelheid motors laten opknappen. Dankzij onze grondige behandeling betaal je minder dan de nieuwprijs van een motor voor een exemplaar dat in uitstekende staat verkeert.

Meer informatie over een elektromotor laten herstellen?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Ons proces om een elektromotor te herstellen

Bij ons profiteer je voor, tijdens en na de procedure van een efficiënt proces. Voordat we de elektromotor herstellen, doen we een haalbaarheidsonderzoek om te bepalen of reparatie van de elektromotor mogelijk is. Op basis daarvan stellen we ook vast wat er moet gebeuren, welk materiaal we daarvoor gebruiken en wat de herstelling kost. Als je hiermee akkoord gaat, starten we. Je kunt bij ons één motor laten herstellen, maar als je meerdere exemplaren hebt met dezelfde fout, zijn er mogelijkheden voor seriematige reparatie. Hoe veel apparaten je bij ons ook laat herstellen, je rekent bij ons in ieder geval op duurzaamheid en kwaliteit conform ISO 14001 en ISO 9001.

Schakel onze experts in

Bij het herstellen van een elektromotor voeren wij grote productverbeteringen door met zo veel mogelijk originele onderdelen. Daardoor maak je met remanufacturing door ons bedrijf een duurzame keuze en bespaar je kosten. Maak gebruik van onze diensten door contact met ons op te nemen.