Seriematige reparatie voor een elektromotor

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

Seriematige reparatie is voordeliger dan een individuele reparatie voor iedere elektromotor. Dezelfde defecten oplossen bij meerdere apparaten is namelijk eenvoudiger en kost dus minder tijd en materiaal. Zo verleng je de levensduur van je motoren zonder dat je er een vermogen aan kwijt bent. Remade in Holland, gevestigd in Horst, helpt u hier graag bij.

Meer informatie over seriematige reparatie voor een elektromotor?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Seriematige reparatie in plaats van één elektromotor

Bij seriematige reparatie maken we bij iedere elektromotor een vergelijkbaar defect. In dat geval profiteer je bij ons bedrijf voor remanufacturing van extra snelle en voordelige service, omdat we niet bij iedere motor een diagnose hoeven stellen en verschillende tools moeten gebruiken. Zo kunnen we bijvoorbeeld elektromotoren herwikkelen als ze allen een probleem hebben met de wikkeling. Als experts in remanufacturing van elektronica helpen we jou op deze manier graag om je motoren opnieuw te gebruiken. Zo dragen we bij aan een circulaire economie, waarbij er minder afval ontstaat dankzij hergebruik. Onze reparatie van elektromotoren resulteert dus in een duurzaam, betrouwbaar eindproduct van uitstekende kwaliteit.

Neem contact met ons op voor seriematige reparatieservice

Als iedere elektromotor ongeveer hetzelfde defect heeft, schakel je ons in voor seriematige reparatie. In ons portfolio bekijk je voorbeelden van ons werk. Wil jij ook je motoren laten maken en verbeteren met garantie? Maak dan gebruik van ons contactformulier en informeer naar onze dienst.