Professionele revisie van elektromotoren

Hergebruik van producten
Seriematige revisie
Grote productverbeteringen

De revisie van elektromotoren bespaart je een hoop kosten. Je hoeft aan de revisie van een elektromotor namelijk minder uit te geven dan de volle prijs voor een nieuwe en je krijgt er een exemplaar voor terug dat beter is dan nieuw. Wij voeren bij ons bedrijf in Horst namelijk grote productverbeteringen door.

Meer informatie over revisie?

Neem contact met ons op

Onderhoud
Onderhoud

Revisie van elektromotoren bespaart geld

De revisie van een elektromotor bij Remade in Holland is qua prijs aantrekkelijker dan een nieuwe aanschaffen. We hoeven hiervoor namelijk vaak geen nieuwe onderdelen voor in te kopen. Als het haalbaar is om de motor te maken, gaan we aan de slag. Om de elektromotor te reviseren, halen we hem uit elkaar om ieder onderdeel te beoordelen. Tijdens de revisie maken we alles schoon en gebruiken zo veel mogelijk onderdelen van elektromotoren opnieuw. Zo houden we de prijs van de revisie laag en zorgen we ervoor dat je de elektromotor nog lange tijd kunt gebruiken. Dankzij onze ervaring met refurbishing van elektromotoren ben je verzekerd van een uitstekend eindresultaat. We voorzien alle elektromotoren na revisie van ons “RE MADE in HOLLAND” logo om onder andere aan te tonen dat het product nog aan de originele specificaties voldoet, dat het getest is en dat het duurzaam is.

Profiteer van onze expertise in elektromechanica

De revisie van een elektromotor is niet alleen voordelig qua prijs, maar het is ook een duurzame keuze. Bij ons bedrijf voor remanufacturing bespaar je namelijk kosten en energie doordat onderdelen opnieuw worden gebruikt. Bekijk ons portfolio voor voorbeelden van elektromotoren die revisie hebben ondergaan. Voor vragen neem je contact met ons op.